m
About Our School

Tota alterum eu vix. Alii tritani liberavisse et vix. Errem tantas postulant an quo, sed scripta suscipiantur eu, ne eum cetero.

m
Follow Us
THE DRAGONFLY FACES AGENCY

THE DRAGONFLY FACES AGENCY

400 EUR
Categorii:

THE DRAGONFLY FACES AGENCY

Ateliere de actorie pentru descoperirea, crearea si cultivarea adevaratelor talente.

JUST ACT AS YOU FEEL.

Trainer si Architect de talente: Raresh DiMofte, actor si producator, vedeta din Wu Assassins

Cui se adreseaza?

Pasionatilor de arta, film si teatru, celor care au mai urcat pe o scena sau care doar viseaza la ea, celor care vor sa se descopere si mai ales celor care vor sa fie descoperiti. Suntem gata sa formam adolescenti, copii sau adulti, pentru care pasiunea poate de acum sa prinda viata.

Cat timp alocati?

Cursul este structurat in 3 module, organizate pe categorii de competente: incepatori, avansati si profesionisti. Programa celor trei modele vizeaza construirea de competente profesionale si de management al brandului propriu, fiecare sectiune fiind organizata pe durata a 32 de ore de curs (2 luni). Sesiunile de training se desfasoara in zilele de sambata si duminica, in intervalul orar 10.00-14.00, dar se pot organiza si grupe cu program personalizat.

Cat investiti?

Costul unui modul de 32 de ore este de 400 euro (echivalentul in lei). Plata se face in 2 rate, prima transa fiind de minim 150 euro. Plata integrala aduce o reducere de 10%.

Cum ma inscriu?

Inscrierile se fac prin telefon la 0735945176 si se confirma ulterior prin email la adresa iadep.romania@gmail.com

Cadoul IADEP!

Pentru ca ne dorim sa oferim cursantilor nostri sansa de a isi construi, manageria si promova independent brandul propriu, Asociatia IADEP ofera drept bonus primilor 5 inscrisi un curs de consilier de dezvoltare personala, finalizat prin certificate de competente. Bonusul este valabil la achizitionarea integrala a celor trei module de studiu.