m
About Our School

Tota alterum eu vix. Alii tritani liberavisse et vix. Errem tantas postulant an quo, sed scripta suscipiantur eu, ne eum cetero.

m
Follow Us
elena banciu

Elena Banciu

Fondator Asociația IADEP

Fondator, profesor, trainer.

Să facem cunoștință!

Cu o experiență de peste două decenii în învățământul universitar, Elena Banciu s-a impus ca un specialist reputat în domenii precum filosofia minții, etică aplicată și marketing politic. A primit titlul de doctor în filosofie, din partea Universității București, în 2010, activând în același timp în sfera consultanței strategice și a trainingului în comunicare pentru companii sau asociații de business.

Cunoscută realizatoare și producător de televiziune, Elena Banciu, a dezvoltat și coordonat numeroase programe de coaching în comunicare, personal branding sau consultanță de imagine, contribuția sa în cadrul conceptului IADEP concentrându-se pe zona de public speaking și dezvoltare personală.

Elena Banciu despre dezvoltare personala

Elena Banciu realizator lifestyle

Smart Life cu Elena BanciuPentru calitate HD, live pe www.a7tv.ro

Posted by A7TV on Wednesday, 11 April 2018

Elena Banciu, despre emisiunea “Ne vedem la Tribunal”

https://www.kanald.ro/ea-ii-trimitea-bani-pentru-casa–dar-barbatul-mobila-apartamentul-vecinei-cum-s-a-razbunat-o-femeie-pe-amanta-sotului-si-cum-a-devanit-totul-caz-in-in_63072.html

Educație

Doctor în Filosofie

Universitatea din București

Experiență

Doctor în Filosofie al Universității București, cercetător, autor de numeroase manuale și cursuri universitare pentru domeniile comunicare politică, filosofia minții sau etică aplicată.